Radonmätare

EcoQube är en nyskapande radonmätare med en modern och elegant design. Den levererar snabba, exakta och pålitliga resultat i realtid för kontinuerlig övervakning av radon. Denna radonmätare är betydligt mer exakt än sina konkurrenter på marknaden och har tilldelats flera utmärkelser, inklusive CES 2021 Innovation Awards Honoree och TIME:s utmärkelse som en av de bästa innovationerna år 2021.

Med den medföljande EcoQube-appen kan du enkelt övervaka radonhalten i ditt hem i realtid för att säkerställa en hälsosam inomhusmiljö. Den ger dig de första resultaten på bara 10 minuter. Det innebär att om radonhalterna plötsligt skulle öka dramatiskt i ditt hem, kommer du att få information om detta snabbt istället för flera dagar, vilket är fallet med andra radonmätare.

EcoQube har en kompakt, enkel och modern design. Den utvecklades av det Silicon Valley-baserade företaget EcoSense, som är ledande inom radonmätningsbranschen. Deras radonmätare använder en patenterad teknologi för att ge snabba och exakta resultat. EcoSenses patenterade teknik har genomgått rigorösa tester vid University of Michigan och Kansas State University Radon Chamber. Resultaten från dessa studier visade att EcoSenses teknik presterade bättre än förväntat och jämförbart med högkvalitativa detektorer.

EcoQubes egenskaper:

  • Snabba resultat – de första resultaten är tillgängliga på bara 10 minuter, och du får en pålitlig avläsning inom en timme.
  • Enkel installation och användning – idealisk för hemmabruk.
  • Exceptionell noggrannhet och precision.
  • Enkel anslutning via Wi-Fi.
  • Alla resultat skickas direkt till din mobiltelefon.
  • Användarvänlig app som fungerar både på Android och iOS.
  • Perfekt för uppföljande mätningar efter genomförda åtgärder eller ändringar i ventilationen.
  • Kompakt och stilren design.

Beställ radonmätning redan idag!